ΠΑΟΚ: Ο Ντάγκλας έρχεται-Στη Λέτσε ο Σακχόφ, ο Κάνιας στον Ερυθρό Αστέρα

ΠΑΟΚ: Ο Ντάγκλας έρχεται-Στη Λέτσε ο Σακχόφ, ο Κάνιας στον Ερυθρό Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ξεκινάει τις προσεχείς ημέρες για τον ΠΑΟΚ όμως τώρα πήρα μπροστά οι μεταγραφικές του μηχανές. Μετά τους Ροντρίγκο, Ζίβκοβιτς, Μελιόπουλο, Μιχάι έρχεται στην Ελλάδα ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

Ο Ντόουγκλας γεννήθηκε στο Ρίο ντε Ζανέιρο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φλουμινένσε. Το 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2018 τον απέκτησε η Κορίνθιανς αντί 1.000.000 ευρώ. Από την “τιμάο” παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπαΐα. Στην ομάδα του Σάο Πάουλο υπήρξε συμπαίκτης με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ντόουγκλας ανέρχεται στα 2 εκατ. € αν και πριν από 1,5 χρόνο είχε φτάσει στο πικ της, δηλαδή στα 3,5 εκατ. €. Αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως 6άρι αλλά και ως 8άρι.

Παράλληλα, στην Σερβία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται ο Χοσέ Κάνιας. Ενώ, Εβγέν Σάκχοφ αναμένεται στην Ιταλία την Παρασκευή για να ζητήσει με τη Λέτσε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Serie A.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X