Με παρουσία Κυριακίδη η τελετή λήξης στην Ακαδημία του Ερμή Άνω Λιοσίων (ΦΩΤΟ)

Με παρουσία Κυριακίδη η τελετή λήξης στην Ακαδημία του Ερμή Άνω Λιοσίων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές μέρες έγινε η τελετή λήξης των δραστηριοτήτων στην συνεργαζόμενη με την ΠΑΕ ΑΕΚ, Ακαδημία του Ερμή Άνω Λιοσίων. Το παρών έδωσε και εκεί ο Ηλίας Κυριακίδης που είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της ομάδας και να γνωρίσει τα παιδιά που διδάσκονται ποδόσφαιρο εκεί.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με παρόντα τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ Ηλία Κυριακίδη έγινε πριν από μερικές μέρες η τελετή λήξης των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας του Ερμή Ανω Λιοσίων.

Ο κ. Κυριακίδης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες λειτουργίας του συλλόγου, να ανταλλάξει απόψεις με τα στελέχη και να γνωρίσει τα παιδιά που διδάσκονται ποδόσφαιρο εκεί.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη σεζόν 2019-2020, οπότε ο Ερμής Ανω Λιοσίων φιλοδοξεί να συνεχίσει την καλή δουλειά, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να ενταχθούν συνολικά δέκα παιδιά στην Ακαδημία της ΑΕΚ μέσα στην τελευταία τετραετία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X