Λο Σέλσο: «Ο Μέσι λύνει τα προβλήματα»

Λο Σέλσο: «Ο Μέσι λύνει τα προβλήματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο μίλησε για την… ευλογία να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι, στην εθνική Αργεντινής, αναφέρθηκε στην ανάγκη της νίκης απόψε απέναντι στο Κατάρ και κατέστησε σαφές το προφανές. Πως δηλαδή «ο Μέσι είναι ο άνθρωπος για να λύνει τα προβλήματα…».

Ο Λο Σέλσο συμμετέχει στην προσπάθεια της «αλμπισελέστε» να κάνει κάτι καλό στο φετινό Κόπα Αμέρικα, όμως, η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι που απόψε κόντρα στο Κατάρ, το σύνολο του Σκαλόνι θέλει αποκλειστικά τη νίκη για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

«Δεν θα έπρεπε να μεταφράζεται σε πίεση η παρουσία μας στην εθνική ομάδα, γιατί πρέπει να υπερασπιζόμαστε με δύναμη και τιμή το εθνόσημο» είπε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Μπέτις.

Όσο για τον Λιονέλ Μέσι και το ρόλο που θα έχει εκείνος στην επιχείρηση κατάκτησης του θετικού αποτελέσματα, ο Λο Σέλσο είπε: «Ο Μέσι είναι ο άνθρωπος που του δίνεις το πρόβλημα και το λύνει… Εμείς οφείλουμε να μαθαίνουμε από αυτό και να απολαμβάνουμε τη συνύπαρξή μας μαζί του στα ματς και τις προπονήσεις της εθνικής ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X