Το Champions League ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Ζιντάν με το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Το Champions League ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Ζιντάν με το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν γιορτάζει σήμερα τα 47α γενέθλια του και άπαντες του στέλνουν τις ευχές του. Ανάμεσα τους, ο επίσημος λογαριασμός του Champions League στο Instagram.

Συγκεκριμένα, του έφτιαξαν ένα πολύ ωραίο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ανάμεσα τους είναι και το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ. Στο μυθικό ματς της Ένωσης κόντρα στην Ρεάλ, που είχε λήξει 3-3.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2002, έλαβε χώρα μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές της ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να υποδέχονται στο «Νίκος Γκούμας» την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν, του Φίγκο, του Ραούλ, του Ρομπέρτο Κάρλος, του Μακελελέ, του Κασίγιας, του Γκούτι και άλλων.

Όλοι αυτοί οι αστέρες βρήκαν απέναντι τους μια εξαιρετική ΑΕΚ η οποία με μαέστρο τον Βασίλη Τσιάρτα και σολίστ τους Μαλαδένη και Νικολαΐδη βρέθηκε να προηγείται με 3-1 στο 28΄. Στην συνέχεια η Μερένχες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Ζιντάν και ένα του Γκούτι.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το Champions League για τον Ζιντάν και το βίντεο από εκείνο το θρυλικό ματς:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

???????? ?????? The best CAM/No10 there has ever been? @zidane in the #UCL… ? ? 80 ⚽ 14 ?️ 31 ? 2002 ? 1997 ? 1998

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Champions League (@championsleague) στις

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X