Θέλουν και τον Μαρκ Γκασόλ οι Πέλικανς

Θέλουν και τον Μαρκ Γκασόλ οι Πέλικανς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μαρκ Γκασόλ έχει το δικαίωμα να κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Ράπτορς, αφήνοντας στο τραπέζι περίπου 25.5 εκατ. δολάρια για να διεκδικήσει ένα πολυετές συμβόλαιο. Αν το κάνει αυτό, τότε υπάρχει μία ομάδα που σίγουρα θα κοιτάξει προς το μέρος του: Οι Πέλικανς!

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη Νέα Ορλεάνη, που αναφέρουν ότι οι Πέλικανς περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει ο Ισπανός σέντερ – ο οποίος έχει δικαίωμα να κάνει opt out μέχρι τις 27 Ιουνίου – ώστε να κινηθούν αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η πρώτη προσέγγιση δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου, όταν ξεκινούν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις.

Οι Πέλικανς αυτή τη στιγμή έχουν τρεις σέντερ στο ρόστερ τους. Τον Τζαλίλ Οκαφόρ, του οποίου ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιο, τον Τζάκσον Χέις – που επέλεξαν στο Νο8 του φετινού ΝΒΑ Draft – και τον Κρίστιαν Γουντ. Μία πιθανή προσθήκη του Γκασόλ ωστόσο θα βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα, αφού ο Ισπανός θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του μέντορα για τον Ζάιον Γουίλιαμσον (Νο1 του φετινού ΝΒΑ Draft) και τους υπόλοιπους νεαρούς της ομάδας.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Γκασόλ θα αποφασίσει τελικά να κάνει opt out και ακολούθως τι θα αποφασίσει αν τον προσεγγίσει μία ομάδα που σίγουρα έχει ως βασικό στόχο να χτίσει από την αρχή και όχι να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X