Με φοβερό Ματσίς πέρασε η Βενεζουέλα στην επόμενη φάση του Copa America (VIDEO)

Με φοβερό Ματσίς πέρασε η Βενεζουέλα στην επόμενη φάση του Copa America (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έκπληξη της διοργάνωσης εξελίσσεται η Βενεζουέλα που επικράτησε 3-1 της Βολιβίας και πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του Copa America. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν Ντάρβιν Ματσίς που σημείωσε δυο γκολ, το ένα εκ των οποίων ήταν πολύ θεαματικό.

Μόλις στο 2′ ο Ντάρβιν Ματσίς με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ερνάντες, έβαλε μπροστά στο σκορ την εθνική του ομάδα και στο 55′ διπλασίασε τα τέρματα του, με φοβερό πλασέ. Στο 82′ ο Τζουστινιάνο από ασίστ του (πρώην παίκτη του Παναιτωλικού) Ντιέγκο Μπεχαράνο μείωσε σε 1-2, αλλά στο 86′ ο Μαρτίνες με κεφαλιά έγραψε το 1-3 και έστειλε στους «8» τους Βενεζουελάνους. Σαφώς, η Βενεζουέλα είναι ανώτερη ποιοτικά από την Βολοβία όμως τη νίκη της συνόδεψε και με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο εξτρέμ που ανήκει στην Ουντινέζε και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την Κάντιθ στην Segunda Divizion, είχε απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα της ΑΕΚ, τόσο το περσινό καλοκαίρι όσο και αυτό. Παρά το… στενό μαρκάρισμα των κιτρινόμαυρων προς εκείνον, ο Ματσίς έδειχνε πως δεν σκέπτεται να συνεχίσει στην καριέρα του στην Ελλάδα, αναζητώντας κάτι καλύτερο.

Δείτε τα γκολ του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X