Χαμηλά η μπάλα για Τρέχο και Ρέγες από την ΑΕΚ

Χαμηλά η μπάλα για Τρέχο και Ρέγες από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες που συνέδεαν την ΑΕΚ με τον κεντρικό αμυντικό, Ντιέγκο Ρέγες και τον μεσοεπιθετικό, Όσκαρ Τρέχο. Η ΑΕΚ κρατά… χαμηλούς τόνους για αμφότερες τις περιπτώσεις.

Αρχικά, όσον αφορά τον στόπερ που ανήκει στην Φενέρμπαχτσε και πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στη Λεγκανές και είναι πολύ αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τουρκία. Σενάρια τις τελευταίες μέρες συνέδεαν τον Ντιέγκο Ρέγες και με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό.

Στην Ένωση, ξεκαθαρίζουν πως τα δημοσιεύματα αυτά δεν ευσταθούν μιας και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει ήδη τον Όγκνιεν Βράνιες για το κέντρο της άμυνας.

Από την άλλη, για τον Όσκαρ Τρέχο, γράφτηκε πως έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στην ΑΕΚ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έθεσε τον παίκτη στα υπόψη του Μιγκέλ Καρντόσο προκειμένου να αποφασίσει αν θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του ή όχι.

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει μεν, πως ο Αργεντίνος έχει προταθεί όμως τονίζει πως δεν απασχολεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X