«Ματιές... σε Ρέγιες η ΑΕΚ»

«Ματιές... σε Ρέγιες η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντιέγκο Ρέγιες της Φενέρμπαχτσε γράφουν οι Μεξικανοί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα to10.gr, δημοσιεύματα από τη χώρα των “σομπρέρο” αναφέρουν πως οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού που πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν στη Λεγκανές. Η ισπανική ομάδα τον απέκτησε ως ελεύθερο πριν από έναν χρόνο, όταν αποφάσισε να αρνηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του με την Πόρτο.

Μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τους Τούρκους, αλλά είναι πάρα πολύ αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πόλη και να αγωνιστεί για την ομάδα του Ερσούν Γιανάλ, γεγονός άκρως θετικό για την ΑΕΚ.

Ο Ρέγιες  αποτελεί  εκ των πλέον βασικών ποδοσφαιριστών της Εθνικής Μεξικού και παρότι δεν έχει γίνει ακόμη 27 ετών, έχει 58 συμμετοχές με τους Αζτέκους, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο στο Μεξικό (Αμέρικα), όσο και στην Ευρώπη (Πόρτο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρ, Λεγκανές).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X