Την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα για την ΑΕΚ Ζεράλδες και Ντέλετιτς!

Ματίπ: «Υπάρχει Κλοπομάνια στο Λίβερπουλ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ συνεχίζεται ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να αναμένει την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα τον Φρανσίσκο Ζεράλδες και τον Μίλος Ντέλετιτς.

Οι δύο παίκτες θα αγωνίζονται με την κιτρινόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να επισημοποιεί την άλλη εβδομάδα την απόκτηση τους, αφού πρώτα περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από χθες για τον ερχομό του Πορτογάλου στη χώρα μας για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων». Ο Ζεράλδες έρχεται ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο δεν θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς του στο συμβόλαιο για το καλοκαίρι του 2020. Ο 24χρονος ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα και την Ένωση, με τον παίκτη να αποτελεί επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο.

Όσον αφορά τον Μίλος Ντέλετιτς, ο Σέρβος εξτρέμ έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Λάρισας, με την ΑΕΚ να τον έχει κλείσει εδώ και μήνες.

Οι δύο παίκτες θα βρίσκονται την άλλη εβδομάδα στην χώρα μας προκειμένου να ανακοινωθούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ομάδα του Καρντόσο να κάνει την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν στις 27 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X