Μέσι: «Να παίξουμε για τη ζωή μας»

Μέσι: «Να παίξουμε για τη ζωή μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή απειλείται με αποκλεισμό από τους ομίλους του Κόπα Αμέρικα. Έπειτα από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Κολομβία, ήρθε και η ισοπαλία απέναντι στην Παραγουάη με 1-1, με αποτέλεσμα οι «αλμπισελέστε» να δίνουν έναν αγώνα ζωής και θανάτου με το Κατάρ την Κυριακή (23/6).

Ο Μέσι μίλησε στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας ότι θα ήταν τρελό για την Αργεντινή να αποκλειστεί τόσο νωρίς, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει για τη ζωή της κόντρα στο Κατάρ, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

«Ειλικρινά είναι απογοητευτικό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ξέρουμε πως θα ήταν δύσκολο, ακόμη ψάχνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε για τη ζωή μας, θα ήταν τρελό να αποκλειστούμε, αφού περνάνε τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X