Συνάντηση Βούρου με τους πρωταθλητές του Futsal της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Βούρου με τους πρωταθλητές του Futsal της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα συγχαρητήρια του στους πρωταθλητές έδωσε ο Γιάννης Βούρος! Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας είχε συνάντηση με τα τμήματα Futsal Ανδρών και Futsal Γυναικών της ΑΕΚ που αμφότερα κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία τους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία, υποδέχθηκε στα γραφεία του, τους παίκτες αλλά και τους διοικητικούς παράγοντες των δυο τμημάτων για να τους… σφίξει τα χέρια για τις διακρίσεις τους. Από τη διοίκηση του Futsal παραβρέθηκε ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Μαρινάκης και οι Ανδρέας Δημητρέλος, Γιώργος Κατσάμπας, Νίκος Αυλωνίτης. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αφού τον συνεχάρησαν για την εκλογική του νίκη, συζήτησαν μαζί του για την αγαστή συνεργασία του Δήμου με την ΑΕΚ από δω και πέρα αφού είναι ξεκάθαρο πως πλέον οι σχέσεις των δύο πλευρών μπαίνουν σε νέα βάση.

Αυτό που επίσης συζητήθηκε είναι το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η ομάδα το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας τουλάχιστον για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον κ. Βούρο από την πλευρά του να δεσμεύεται πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί μια χρυσή “τομή” με τους ανθρώπους του Ιωνικού.

Ο πρόεδρος του Futsal Κωνσταντίνος Μαρινάκης αφού συνεχάρη τον κ. Βούρο για την εκλογική του νίκη ανέφερε μεταξύ άλλων: “Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για την εκλογή του γιατί ήταν πολύ δύσκολος και ο δικός του αγώνα. Πλέον έχοντας και τον Δήμαρχο μαζί μας κοιτάμε το αύριο πολύ πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι. Νέα Φιλαδέλφεια ίσον ΑΕΚ. Για μας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Αυτό συζητήσαμε και εμείς, είπαμε κάποια πράγματα για το γηπεδικό και όχι μόνο και προχωράμε μαζί”.

Ο Γιάννης Βούρος από την πλευρά του σχολίασε: “Από την πλευρά της ευθύνης που μου αναλογεί θα κάνουμε τα πάντα για τα τμήματα της ΑΕΚ. Και η υποστήριξη να είναι σε ηθικό επίπεδο τέτοια αλλά και οι διευκολύνσεις που μπορεί να παρέχει ο Δήμος όπως οι εγκαταστάσεις για να μπορέσετε να δουλέψετε και να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας. Είμαστε σε μια αγαστή συνεργασία και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε κι άλλους τίτλους.

Το «enwsi.gr», βρέθηκε στην εν λόγω συνάντηση και απαθανάτισε τις στιγμές που ο Γιάννης Βούρος μιλά και συγχαίρει του πρωταθλητές.

Δείτε:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X