Καράμπελας: «Μπορούμε να κοιτάμε ψηλά στο Παγκόσμιο» (VIDEO)

Καράμπελας: «Μπορούμε να κοιτάμε ψηλά στο Παγκόσμιο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζώης Καράμπελας μίλησε για το Παγκόσμιο του Ηρακλείου και τόνισε πως η Εθνική U19 έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει ακόμα και μετάλλιο στην διοργάνωση.

Ο νεαρός γκαρντ του Περιστερίου μίλησε στην κάμερα της ΕΟΚ και ανέφερε:

-Πόσο σημαντικό είναι για σένα που η διοργάνωση αυτή διεξάγεται στην Ελλάδα;

«Είναι πολύ σημαντικό που η διοργάνωση γίνεται στην Κρήτη. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, όπως έχει κάνει και σε παλαιότερους αγώνες των εθνικών ομάδων».

-Πώς κυλά μέχρι τώρα η προετοιμασία;

«Ο κόουτς Καστρίτης και οι συνεργάτες του κάνουν τεράστια δουλειά. Είμαστε μια πολύ δουλεμένη ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κοιτάμε πολύ ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ακόμη και στα μετάλλια».

-Τι μπορεί να κερδίσει ένας νεαρός παίκτης από τη συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση;

«Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες από μεγάλες σχολές. Για μας είναι σημαντικό ότι θα πάρουμε πολύτιμες εμπειρίες. Θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι ποιο είναι το υψηλότερο επίπεδο σε αυτές τις ηλικίες. Αν δεις πως είσαι πίσω σε κάποιους τομείς, δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά για να φτάσεις εκεί που θέλεις».

-Τα προηγούμενα χρόνια είχες «κοπεί» τελευταίος από τη δωδεκάδα, αλλά φέτος ο ρόλος σου αναμένεται να είναι αναβαθμισμένος…

«Δεν αλλάζει κάτι για μένα. Όπως ήμουν πριν, είμαι και τώρα. Δίνω το 110% σε κάθε προπόνηση και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X