Πρώην παίκτης της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο
Photo Credits: INTIME

Ο βετεράνος Αμερικανός γκαρντ που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2010-11, κατηγορείται ότι ενεπλάκη σε τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα! Ο 40χρονος πλέον Γκράντι παραδόθηκε στις Αρχές την Παρασκευή (14/6) κι εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα, μάλιστα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «χτύπησε κάτι με το αυτοκίνητό του σε λεωφόρο του Λούιβιλ το βράδυ της 7ης Ιουνίου δίχως να σταματήσει». Οι Αστυνομικές Αρχές ανέφεραν πως μια γυναίκα που προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο σκοτώθηκε αφού την παρέσυρε το όχημα.

Ο ίδιος πάντως εξήγησε μέσω των social media: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι προσευχήθηκαν για μένα και με πίστεψαν. Θέλω να ξέρετε πως δεν έγινε τίποτα επίτηδες. Ήταν ένα ατυχές συμβάν, σας το ορκίζομαι. Είμαι αληθινός και ακόμα προσπαθώ να γίνω πετυχημένος».

Ο Άντονι Γκράντι έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ από το 2002 μέχρι το 2014 κυρίως στην Ευρώπη, όπου έκανε περάσματα κι από την Ελλάδα για χάρη του Πανελληνίου (2007-09), της ΑΕΚ (2010-11) και της Καβάλας (2012-13). Μάλιστα, ήταν ο back to back “Πρώτος Σκόρερ” στα χρόνια του στη Basket League το 2008 και το 2009, ενώ είχε ψηφιστεί και την “Καλύτερη Πεντάδα” το 2008. Στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται και 12 παιχνίδια με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς (2006).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X