Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στους διεθνείς του χάντμπολ (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στους διεθνείς του χάντμπολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος χάντμπολ έδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, για την προσπάθεια της να προκριθεί στα προκριματικά του EURO 2020, αν και δεν τα κατάφερε.  Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από τη Βόρεια Μακεδονία με 27-23 εκτός έδρας, με τέσσερις παίκτες της Ενωσης να αγωνίζονται.

Η ανάρτηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Με το κεφάλι ψηλά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελλάδος Χάντμπολ στα προκριματικά του EURO 2020. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε δύσκολα με 27-23 από τα Σκόπια εκτός έδρας, με τους αθλητές της ΑΕΚ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπάμπης Δομπρής (4 τέρματα), Χριστόδουλος Μυλωνάς (2 τέρματα), Τάσος Παπαδιονυσίου (2 τέρματα) και Παναγιώτης Νικολαΐδης, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς μας πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κρατώντας ψηλά τη σημαία της χώρας μας. Συγχαρητήρια σε όλους!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X