Παπαθεοδώρου και Καντζούρης μονομαχούν για τον πάγκο της ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου και Καντζούρης μονομαχούν για τον πάγκο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ και αναμφίβολα κρίνεται ως αποτυχημένη, με την Βασίλισσα να μην καταφέρνει να επιτύχει τους στόχους της.

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός διεκδίκηση τους Κυπέλλου, δεν προκρίθηκε στο Final 4 του BCL, ενώ δεν κατάφερε να βρεθεί και στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.

Μοιραία, οι δρόμοι της ομάδας και του Λούκα Μπάνκι αναμένεται να χωρίσουν, καθώς είναι ειλημμένη η απόφαση των ανθρώπων της  ΑΕΚ για διαζύγιο με τον Ιταλό κόουτς.

Ο Μπάνκι αναμένεται να συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ρίχνοντας αυλαία στην συνεργασία τους. Η ΑΕΚ κοιτάει την επόμενη μέρα και στον κάδρο για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο βρίσκεται το όνομα του Ηλία Παπαθεοδώρου, όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr. Ο Ελληνας τεχνικός είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Λούκα Μπάνκι, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που ακούγεται για την Βασίλισσα.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, στο προσκήνιο για την ΑΕΚ βρίσκεται ο συνεργάτης του Λούκα Μπάνκι, Ηλίας Καντζούρης. Ο 45χρονος έχει αρκετούς υποστηρικτές και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη.

Ο Καντζούρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Πάτρας (2000-01) κι έκτοτε έχει δουλέψει ως βοηθός σε οκτώ ομάδες, ενώ έχει «ψηθεί» στο υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή στην Euroleague, με Ζαλγκίρις (2011-12), Ούνικς Καζάν (2013-14) και Μπάμπεργκ (2014-18). Παράλληλα, ήταν για λίγο και πρώτος προπονητής στην γερμανική ομάδα, μετά την αποχώρηση του Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο ήταν μαζί και στην Εθνική Ομάδα στο Eurobasket 2013.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X