Σάμαρης: «Ποτέ σε Σπόρτινγκ και Πόρτο»

Σάμαρης: «Ποτέ σε Σπόρτινγκ και Πόρτο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης Record βρέθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια εκ των Σπόρτινγκ Λισαβόνας ή Πόρτο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή του στην Μπενφίκα.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους «αετούς» και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους κόλπους των φίλων της ομάδας.

Το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της «Record» ήταν εξαιρετικά αφιερωμένο σε κείνον, ενώ στην συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ακόμη κι αν δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιζόταν στους έτερους «μεγάλους» του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

«Ακόμα και αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου, ποτέ δεν θα έπαιζα σε Σπόρτινγκ και Πόρτο», ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση προτού επαινέσει τον προπονητή του, Μπρούνο Λάγκε:

«Στόχος είναι να κερδίσουμε τα πάντα. Αισθανόμαστε μια ατμόσφαιρα εντελώς διαφορετική με τον Μπρούνο Λάγκε», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ενώ για το ανερχόμενο αστέρι της ομάδας, Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, συμπλήρωσε:

«Θα ήταν καλό για όλους ο Ζοάο Φέλιξ να μείνει για ακόμα ένα χρόνο».

Σάμαρης: «Ποτέ σε Σπόρτινγκ και Πόρτο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X