«Ανανεώνει μέχρι το 2022 με Σπόρτινγκ και έρχεται στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

«Ανανεώνει μέχρι το 2022 με Σπόρτινγκ και έρχεται στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες, αφού οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει τόσο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και με τον ίδιο τον Πορτογάλο.

Oπως έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, πρόθεση των «λιονταριών» είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τον 24χρονο μέσο και στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.

Η «Α Βola» τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο Ζεράλδες αναμένεται να ανανεώσει μέχρι το 2022 με την Σπόρτινγκ και ύστερα θα επισημοποιηθεί και ο δανεισμός του στην ΑΕΚ, με την οποία απομένουν τα τυπικά για να φορέσει τη φανέλα της. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Ενωση είναι η ομάδα που έχει το προβάδισμα για να τον αποκτήσει, με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό Μέσο, η ανανέωση του 24χρονου παίκτη με την Σπόρτινγκ θα πραγματοποιηθεί για δύο λόγους,

Αρχικά, γιατί είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στον παίκτη και στην ομάδα να αναπροσαρμόσουν τον συμβόλαιο του με καλύτερες απολαβές για τον ίδιο και δεύτερον επειδή στην Σπόρτινγκ θέλουν να διασφαλίσουν πως θα είναι σε θέση ισχύος όταν θα λήξει ο δανεισμός του στην Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι για τις πιθανές προτάσεις που θα έρθουν για τον παίκτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X