Διακόπτεται η κυκλοφορία την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω εργασιών στην "Αγιά Σοφιά"

Μετά την Πρωτομαγιά το στέγαστρο της «Αγιά Σοφιάς» στην Αθηνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι εργασίες στην “Αγιά Σοφιά”… ανάγκασαν τους αρμόδιους να εξασφαλίσουν τη σχετική άδεια στους υπεύθυνους της Ενωσης, αφού θα χρειαστεί να περάσουν κάποια μηχανήματα, προκειμένου να περάσουν στο υπό κατασκευή γήπεδο, αφού απαιτείται ανοικτός χώρος.

Να αναφέρουμε πάντως πως οι συγκεκριμένες εργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την υπογειοποίηση της “Αγιά Σοφιάς”, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα αφορά την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Λεύκης έως το ύψος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα οχήματα, η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να ισχύσει από τις 6 το πρωί της Κυριακής, έως τις 6-7 το απόγευμα. Σε αυτό το διάστημα εκτιμάται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, παρότι η άδεια που εξασφαλίστηκε είναι για περισσότερες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X