Μάγκας, παικτάρα και ΑΕΚτζής

Θα ήθελα να πω, ότι δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας. Θα ήθελα να πω, ότι κάποια στιγμή θα ανταμώσουμε ξανά. Δεν είμαι βέβαιος. Δεν είμαι διόλου πεπεισμένος, ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να ωριμάσει κάποια στιγμή και να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να έχει παιδιά όπως ο Τάσος Μπακασέτας.

Είναι από τις λίγες φορές στην εποχή που διανύουμε, όπου τα συναισθήματα δύσκολα μπορούν να καμουφλαριστούν. Εχω μεγάλη χαρά, επειδή πιστεύω ακράδαντα, ότι όπου πάει ο Τάσος θα παίξει μεγάλη μπάλα. Γιατί απλά, είναι παικτάρα. Μόνο, που επειδή ουδείς προφήτης στον τόπο του, στην ΑΕΚ δεν μπορούσε να παίξει ποτέ το ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορεί. Και αυτό με λυπεί.

Για όσους κινούμαστε γύρω από την ΑΕΚ, αποτελούσε κοινό μυστικό εδώ και καιρό, ότι ο Μπακασέτας και η ομάδα ψάχνονταν για να υπάρξει μεταγραφή. Μπορεί να ανανέωσε μόλις πριν από λίγους μήνες, αλλά φαίνεται πως αρκετοί εντός της ΑΕΚ δεν πίστευαν όσο θα έπρεπε στον παίκτη.

Κατά τη γνώμη μου, είναι λάθος όλο αυτό. Διότι, ότι κατάφερε η ΑΕΚ, το έκανε με τους Μπακασέτες και τους Λαμπρόπουλους. Να εξελιχθεί, θα πει κάποιος. Δεν διαφωνώ. Μπορεί να έρθουν καλύτεροι παίκτες. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να αποδώσουν καλύτερα. Αλλά έχω να αραδιάσω εκατοντάδες ονόματα ποιοτικών παικτών που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X