Σκέψεις της Γιουβέντους για ανταλλαγή Ιγουαΐν – Μανωλά

Σκέψεις της Γιουβέντους για ανταλλαγή Ιγουαΐν – Μανωλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα τελευταία 24ωρα τα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριξαν πως η Νάπολι χτύπησε την πόρτα του Μίνο Ραϊόλα για τον Κώστα Μανωλά, όμως φαίνεται πως μία άλλη ιταλική ομάδα βρίσκεται πιο κοντά στο να κάνει δικό της τον διεθνή στόπερ από την Ρόμα.

Αυτή είναι η Γιουβέντους, με την “Gazzetta dello Sport” να αποκαλύπτει με σημερινό της πρωτοσέλιδο πως Γιουβέντους και Ρόμα σχεδιάζουν μία μεγάλη ανταλλαγή, που θα φέρει τον Μανωλά στο Τορίνο και τον Ιγκουαΐν στην Ρώμη.

“Ψήνεται ηχηρή ανταλλαγή. Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν στόπερ, ο Πιπίτα μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζέκο. Έτσι ο Ικάρντι βλέπει Τορίνο;”, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η οποία τονίζει το γεγονός πως το ποσό που ζητούν οι δύο ομάδες για τους δύο παίκτες συμπίπτουν.

Από την μία πλευρά η Ρόμα έχει βάλει στα 36.000.000 ευρώ τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μανωλά και από την άλλη η Γιουβέντους παραχώρησε πέρυσι τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού έναντι 36.000.000 ευρώ, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον συγκεκριμένους στόχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X