Κρούση της Ρόμα για Μπάρκα!

«Η Ρόμα θα δει απόψε τον Μπάρκα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ρόμα! Ο Έλληνας πορτιέρο, όπως έχει τονίσει αρκετές φορές το enwsi.gr, βρίσκεται στην… βιτρίνα της ΑΕΚ και μετά την φοβερή εμφάνιση του με την Εθνική Ομάδα κόντρα στην Ιταλία προσέλκυσε ακόμη περισσότερα βλέμματα πάνω του.

Όπως αναφέρει το sportfm.gr, η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον 25χρονο πορτιέρο της Ένωσης και μάλιστα, έκανε μια πρώτη κρούση προς της ΑΕΚ για εκείνον.

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα δεν είναι καινούργιο καθώς οι Ρωμαίοι έχουν τα… μάτια τους πάνω στον Έλληνα γκολκίπερ εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, θετική αναφορά για τον παίκτης της ΑΕΚ έχει δώσει και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Μάρκο Σαβοράνι.

Φυσικά, στην ΑΕΚ δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο πώλησης του Βασίλη Μπάρκα παρά μόνο αν η πρόταση που θα δεχθούν είναι πολύ καλή. Συγκεκριμένα, η Ένωση αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 7-8 εκάτ. ευρώ για τον 25χρονο πορτιέρο που διαπρέπει με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Το εν λόγω… σίριαλ αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες εξελίξεις. Η πρώτη επαφή ανάμεσα στην Ρόμα και την ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα θεωρείται δεδομένη με τις δύο πλευρές να ανοίγουν έναν κύκλο διαπραγματεύσεων για τον Έλληνα πορτιέρο.

Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιταλία όπου ο 25χρονος γκολκίπερ ήταν καταπληκτικός, έγινε η αφορμή για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των Ρωμαίων για εκείνον.

Υπενθυμίζουμε πως την εφετινή σεζόν, υπήρξε… παρέλαση από σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων στο Ολυμπιακό Στάδιο, με το όνομα του Βασίλη Μπάρκα να είναι στη λίστα αρκετών ομάδων. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει ιδιαίτερη πέραση στην Ιταλία, καθώς πέρυσι η Ουντινέζε κινήθηκε για την απόκτηση του.

Τέλος, η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει τίποτα επίσημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X