Κροβίνοβιτς... τέλος για την ΑΕΚ!

Η δυσκολία για Κροβίνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ!

Από την πρώτη μέρα που βγήκε στην επιφάνεια του ρεπορτάζ της ΑΕΚ το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς σας ενημερώσαμε πως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη δύσκολη και πως οι άνθρωποι του «δικεφάλου» την είχαν χαρακτηρίσει ως «πολυτέλεια».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Πορτογαλία, η Μπενφίκα και η Γκιμαράες τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και είναι πλέον θέμα ημερών να ανακοινωθεί ο δανεισμός του Κροάτη από τη μία στην άλλη ομάδα της Ιβηρικής.

Μάλιστα, η Μπενφίκα ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι θα τον δώσει δανεικό σε ομάδα της Πορτογαλίας. Και η ΑΕΚ αναζητά πλέον τον επόμενο στόχο της για την θέση του επιθετικού χαφ από τον άξονα.

Ο 24χρονος Κροάτης μέσος, άρεσε ιδιαίτερα τόσο στον Μιγκέλ Καρντόσο, όσο και στον Νίκο Λυμπερόπουλο, όμως από την στιγμή που οι Πορτογάλοι ήθελαν ο παίκτης τους να συνεχίσει εντός συνόρων τα χέρια της ΑΕΚ ήταν… δεμένα.

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν το… σαφάρι για παίκτες στην συγκεκριμένη θέση που δεδομένα θέλουν να ενισχυθούν. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει δηλώσει πως θέλει η δική του ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και ως εκ τούτου, χρειάζεται ένα πολύ δυνατό κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X