Φάμπιο Μάρτινς: "Με κάνει χαρούμενο που με θέλει ο Καρντόσο στην ΑΕΚ - Είμαι αισιόδοξος"

Βλέπει Μάρτινς για τα άκρα η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Φάμπιο Μάρτινς.

Ο 25χρονος Πορτογάλος ακραίος της Μπράγκα, μίλησε στο Sport24.gr και επιβεβαίωσε ενδιαφέρον της Ενωσης για το πρόσωπό του, ενώ τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, σημείωσε πως τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, αλλά και αισιόδοξο για την τελική συμφωνία, το γεγονός πως ο Μιγκέλ Καρντόσο τον θέλει τόσο πολύ στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάμπιο Μάρτινς:

“Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Υπάρχουν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα και περιμένω να τελειώσουν. Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο το γεγονός ότι με θέλει τόσο πολύ ο κύριος Καρντόσο. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο να επιμένει ένας προπονητής για έναν παίκτη. Αυτό με κάνει και αισιόδοξο. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήμουν βέβαια στις ακαδημίες της Πόρτο, ο Καρντόσο ήταν διευθυντής τους. Όταν γίνονται διαπραγματεύσεις δεν μπορείς να κάνεις εκτιμήσεις. Οι δύο ομάδες μιλάνε και περιμένω να καταλήξουν. Είμαι αισιόδοξος. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν υπάρχει κάποιο deadline”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X