«Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

«Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες  από την Σπόρτιγκ Λισαβόνας με τα μέσα της Πορτογαλίας να αναφέρουν πως ο 24χρονος μέσος αναμένεται να είναι η δεύτερη προσθήκη της Ένωσης σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα το μέσο, Desporto ao Minunto, γράφει για τον διακαή πόθο του Μιγκέλ Καρντόσο για την γραμμή του κέντρου της ΑΕΚ: «Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, πρόκειται να φύγει από την Σπόρτινγκ με προορισμό την Ελλάδα. Ο 24χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στο να γίνει η δεύτερη προσθήκη της ΑΕΚ, την ομάδα που ανέλαβε πρόσφατα ο Μιγκέλ Καρντόσο», αναφέρει αρχικά το σχετικό δημοσίευμα.

Έπειτα το ίδιο μέσο, προσθέτει: «Η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Σπόρτινγκ κάνει λόγο για δανεισμό, με τους Έλληνες να θέτουν οψιόν με την οποία μπορούν να αγοράσουν τον παίκτη στο τέλος της σεζόν 2019-20. Ο Ζεράλδες μπορεί να γίνει η δεύτερη προσθήκη της ΑΕΚ επί εποχής Μιγκέλ Καρντόσο, μετά τον Παουλίνιο που αγωνιζόταν στην Τσάβες.

Κομβικό ρόλο σε αυτή τη συμφωνία έπαιξε ο Μιγκέλ Καρντόσο που ξέρει καλά τον Ζεράλδες από την κοινή τους θητεία στην Ρίο Άβε την χρονιά 2017-18. Τότε, ο μέσος της Σπόρτινγκ είχε κάνει εξαιρετική σεζόν με 38 παιχνίδια και 8 γκολ.»

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει το enwsi.gr που από τις 29 Μαΐου σας είχε ενημερώσει πως ο Φρανσίσκο Ζεράλδες είναι ο «εκλεκτός» του Καρντόσο για την θέση των χαφ. Όπως όλα δείχνουν, μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να μπει ο 24χρονος μέσος στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Δικεφάλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X