«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές με Κροβίνοβιτς και Μπενφίκα»

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές με Κροβίνοβιτς και Μπενφίκα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο θέλει δυνατές μεταγραφές για τον άξονα της ομάδας, με τον 47χρονο κόουτς από την Πορτογαλία να έχει προκρίνει και την περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Ο 24χρονος Κροάτης χαφ αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για την ΑΕΚ  και όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας record, αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Κροάτη και τον σύλλογο της Λισαβόνας, με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να επιθυμεί τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, πως το κασέ του Κροάτη χαφ της Μπενφίκα είναι ιδιαίτερα υψηλό, με την «Ένωση» να θέλει να κάνει την διαφορά στον χώρο του κέντρου, αποκτώντας τόσο τον Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και τον Κροβίνοβιτς της Μπενφίκα. Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης του μεσου από την Κροατία, ο οποίος στις 21 Ιανουαρίου 2018, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ένας σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 288 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X