Προς... ναυάγιο με Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

Προς... ναυάγιο με Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνε για… φιάσκο στο λιμάνι με Μπεργκ!

Η… βέβαιη (όπως παρουσίαζαν) μεταγραφή του Σουηδού στο λιμάνι θεωρείται πλέον πολύ δύσκολη, αφού ο Μάρκους Μπεργκ αργεί να απαντήσει.

Η αναβλητικότητα του Σουηδού στην απάντησή του, σε συνδυασμό με τους ενδοιασμούς που έχει ο ίδιος λόγω του… παναθηναϊκού παρελθόντος του, αλλά και ο Ολυμπιακός μετά τη διετή του παρουσία σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό στα Εμιράτα, έχουν ουσιαστικά θέσει εκτός εικόνα τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μόνο αν ενεργοποιηθεί ξανά ο Μπεργκ, ίσως ακόμη ούτε σε αυτό το σενάριο, θα απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους», που στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι εδώ και πολλούς μήνες ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς, όμως το κασέ του που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο είναι τεράστιο και για να καλυφθεί θα έπρεπε να επωμιστεί ένα μέρος του η Μπενφίκα, όπου και ανήκει. Στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι και ο Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, αλλά κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θα ήθελε να κρατήσει τον Αχμέντ Χασάν, αλλά για την ώρα η Μπράγκα είναι αμετακίνητη στη ρήτρα που αξιώνει για την πώληση των δικαιωμάτων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X