Ψάχνεται για Σούνιτς η ΑΕΚ

Ψάχνεται για Σούνιτς η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει το ψάξιμο για την απόκτηση ενός στόπερ που θα πλαισιώσει τους Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για τη συγκεκριμένη θέση και γι’ αυτό έκοψε πριν από λίγες μέρες την περίπτωση του Χολμέν, μιας και δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά που ο ίδιος αναζητούσε για στόπερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει έναν έμπειρο αμυντικό, ο οποίος θα ηγηθεί στα μετόπισθεν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνι Σούνιτς, συμπαίκτη του Σεμπάστιαν Χόλμεν στην Ντιναμό Μόσχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Enwsi.gr, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Βόσνιο για την τιμή του συμβολαίου του, με 30χρονο να αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Ενωσης, αφού είναι αυτό που επιθυμούν για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Σούνιτς είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, ενώ έχει περάσει από  Κορτράικ, Ζρίνσκι Μόσταρ, Ζόρια, Κούμπαν Κράσνονταρ, Στουτγάρδη, Παλέρμο, Ντιναμό Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X