Τέλος εποχής: Αποχωρεί από τα παρκέ ο Πάρκερ

Τέλος εποχής: Αποχωρεί από τα παρκέ ο Πάρκερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους που έπαιξαν ποτέ μπάσκετ, ο Τόνι Πάρκερ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο μέλλων Hall Of Famer του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ, μέσω συνέντευξής του στο «The Undefeated», ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να είναι πια ο Τόνι Πάρκερ και από τη στιγμή που δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα, δεν θέλει να παίξει πια μπάσκετ.

«Πολλά διαφορετικά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, σκέφτηκα ότι αν δεν μπορώ να είμαι ο Τόνι Πάρκερ πια και δεν μπορώ να διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω πια να παίξω μπάσκετ».

Ο Γάλλος θρύλος έπαιξε 1.254 παιχνίδια και ήταν 6 φορές All-Star. Ολοκλήρωσε την καριέρα του με 15,5 πόντους, 5,6 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ και σε ηλικία 37 ετών.

Στην καριέρα του στον «μαγικό κόσμο», ο Πάρκερ κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και όλα με τα «σπιρούνια» βέβαια (2003, 2005, 2007 και 2014), ενώ με τις 6.829 που μοίρασε συνολικά, είναι πρώτος στη σχετική λίστα στην ιστορία της ομάδας του Σαν Αντόνιο.

Το «τιτίβισμα» του «TP»:

«Με έντονη συγκίνηση βάζω το τέλος στην καριέρα μου. Δούλεψα πολύ, έλαβα πολλά και ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι! Ακόμη και στα πιο τρελά μου όνειρα, ποτέ δεν περίμενα να ζήσω τις ξεχωριστές στιγμές τόσο με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, αλλά και στο ΝΒΑ. Σας ευχαριστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X