Μωραΐτης: «Moυ είχε λείψει να παίζω»

Μωραΐτης: «Moυ είχε λείψει να παίζω»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι, γνωρίζοντας την τρίτη της διαδοχική ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λούκα Μπάνκι δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα στην αναμέτρηση, με τον Δημήτρη  Μωραΐτη  να παίρνει και αυτός με τη σειρά του χρόνο συμμετοχής.

O νεαρός άσος σκόραρε 7 πόντους στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς στην κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια, ο γκαρντ της ΑΕΚ στάθηκε σε αυτά που θα πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του, ενώ αναφέρθηκε και στον χρόνο συμμετοχής του με τα «κιτρινόμαυρα».

Για το γεγονός ότι ενίσχυσε την ομάδα μετά από καιρό: «H αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει, αλλά προείχε να βοηθήσω την ομάδα πιο πολύ επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς και έπρεπε να τη βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορούσα».

Για το τι θέλει να δείξει στο υπόλοιπο της σεζόν και τι θέλει να βελτιώσει: «Πιστεύω πως πρέπει να βελτιώσω τα πάντα. Πιο πολύ να μπω σε ρυθμό αγώνα επειδή ήμουν εκτός για αρκετό διάστημα. Να βοηθήσω την ομάδα μου και να αποδείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να το κάνω και να πηγαίνουμε να κερδίσουμε τους αγώνες».

Για το αν περίμενε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες τη φετινή σεζόν: «Δεν μπορώ να στο πω εγώ αυτό, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα παντού. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή αν θα με βάλει ή όχι. Πιστεύω πως έχω παίξει αρκετά, παρά το γεγονός ότι είχαμε τραυματισμούς».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X