Τσεκάρει Αγραβάνη η ΑΕΚ

Τσεκάρει Αγραβάνη η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ για τη νέα σεζόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το OnSports.gr η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την υπόθεση του 24χρονου φόργουορντ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως όταν μείνει και τυπικά ελεύθερος, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται κάνουν κίνηση προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο Αγραβάνης τα τελευταία δυόμισι χρόνια δεν μπόρεσε να προσφέρει ουσιαστικά στον Ολυμπιακό, κυρίως λόγω των τραυματισμών του, καθώς έμεινε εκτός για έναν χρόνο και πριν προλάβει να επιστρέψει τέθηκε ξανά νοκ άουτ για τρεις μήνες.

Όταν επέστρεψε ο Ντέβιντ Μπλατ δεν τον υπολόγιζε στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», με τον Αγραβάνη από την πλευρά του να αναζητά ένα νέο ξεκίνημα για αυτόν τη νέα σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ ανήκει ο μικρότερος αδερφός του Δημήτρη, ο Γιάννης Αγραβάνης, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε δανεικός στο Περιστέρι.

Οσον αφορά τον 21χρονο παίκτη, o νεαρός πρώην «κιτρινόμαυρος» φόργουορντ αναμένεται να παραμείνει με τη μορφή δανεισμού για ακόμη μια σεζόν στο Περιστέρι, για να δουλέψει με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X