«Περιμένουν τον πατέρα Πόνσε στην Αθήνα, στην αναμονή και η Ρόμα» (ΦΩΤΟ)

Τρεις και να…καίνε! -Ψηφίστε για Μπογέ, Πόνσε και Αλεφ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιταλοί, γράφουν για τις δρομολογημένες εξελίξεις και την καταλυτική ημερομηνία της 16ης Ιουνίου! Στην ΑΕΚ θέλουν σαν… τρελοί τον Εζεκίελ Πόνσε, όμως η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, μιας και η εξαιρετική χρονιά που έκανε, του δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες για το μέλλον.

Η Ένωση, έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού από τη Ρόμα (6 εκατ. ευρώ για το 70% ή 7 εκατ. ευρώ για το 85%) μέχρι τις 16 Ιουνίου με τους Ρωμαίους να κρατούν στάση αναμονής.

Σε περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι τα βρουν με την πλευρά του Αργεντίνου και αποφασίσουν να πληρώσουν το ποσό που απαιτείται στους Ρωμαίους, τότε εκείνοι δεν έχουν… κανένα λόγο.

Σύμφωνα με το έγκυρο ιταλικό μέσο, «Il Tempo» , ο πατέρας και ατζέντης του Εζεκίελ Πόνσε θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του γιου του.

Το ιταλικό δημοσίευμα μάλιστα, επιβεβαιώνει όσα έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, πως η υπόθεση ενεργοποίησης της ρήτρας του Αργεντίνου «killer» είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Στο στρατόπεδο της Ρόμα υπάρχει σιγή ιχθύος για το ζήτημα μιας και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει η ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Πόνσε με του Ρωμαίους λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Ιταλοί τονίζουν μάλιστα, πως… πάνω από την υπόθεση του Πόνσε, βρίσκεται η πρώην ομάδα του, Νιούελς Ολ Μπόις, η οποία διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του.

Δείτε το δημοσίευμα του «Il Tiempο»:

«Περιμένουν τον πατέρα Πόνσε στην Αθήνα, στην αναμονή και η Ρόμα» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X