Αμερικανοί δίνουν το όνομά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα παιδιά τους!

Ομόφωνα στην καλύτερη πεντάδα του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αυτά που κάνει στα παρκέ του ΝΒΑ, έχει οδηγήσει αρκετούς Αμερικανούς στο να δώσουν το όνομά του στα παιδιά τους.

Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα του ΝΒΑ είναι, με διαφορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του βραβείου του MVP, ενώ η δημοτικότητά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει φτάσει στα… ύψη.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε αρκετοί Αμερικανοί να δίνουν στα παιδιά τους το όνομα Giannis! Όπως αναφέρει το USA Today, το όνομα αυτό έχει αυξηθεί 135% σε σχέση με πέρσι και 662% από το 2016, όταν ο ηγέτης των Μπακς άρχισε να εξελίσσεται σε All Star. Μόνο το 2018 61 παιδιά βαφτίστηκαν Giannis και μάλιστα τα πέντε εξ αυτών στην πολιτεία του Γουισκόνσιν, όπου εδρεύουν οι Μπακς.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι σύνηθες στις ΗΠΑ, καθώς πολλά παιδιά παίρνουν το όνομα ενός αστέρα του ΝΒΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως 1.638 Αμερικανοί έχουν βαφτίσει τα παιδιά τους «Ίρβινγκ» για χάρη του αστέρα των Μπόστον Σέλτικς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X