Μπάρκας: «Δεν μπορώ να πω πως έκανα καλή εμφάνιση όταν δέχομαι 3 γκολ»

Δράμα η Εθνική-Πάλι καλά είχε Μπάρκα και γλίτωσε μόνο με 0-3
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Βασίλης Μπάρκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής μας στην ήττα με 0-3 από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο γκολκίπερ της Ένωσης γλίτωσε το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα από μια πολύ βαριά ήττα που θα… έγραφε ιστορία.

Σε αρκετές περιπτώσεις σήκωσε… τοίχος μπροστά από την γαλανόλευκη εστία και κράτησε το σκορ στο 0-3. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε πολύ συγκρατημένος καθώς στην φιλοφρόνηση του δημοσιογράφου του OPENTV,  πως έκανε καλή εμφάνιση, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει καλή εμφάνιση όταν δέχομαι τρία γκολ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα πορτιέρο:

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει καλή εμφάνιση όταν δέχομαι τρία γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Η Ιταλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε πολύ. Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μόνο να δούμε με τον προπονητή τι έφταιξε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του και ελπίζω να είναι μαζί μας και στη συνέχεια», είπε ο Μπάρκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X