O΄Jogo: «Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει δύο δανεικούς από την Σπόρτινγκ»

O΄Jogo: «Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει δύο δανεικούς από την Σπόρτινγκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται οι μεταγραφικές μηχανές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο Παουλίνιο βρίσκεται στην Αθήνα για την Ένωση, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να συνεχίζει να… χτενίζει την αγορά της Πορτογαλίας.

Σημερινό δημοσίευμα της O΄Jogo, τονίζει πως η ΑΕΚ ενδέχεται να πάρει δύο δανεικούς παίκτες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο ένας είναι ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τα χαφ και ο άλλος είναι ο Ζέλσον Ντάλα. Πρόκειται για επιθετικό, 23 χρονών, που κατάγεται από την Αγκόλα. Τη σεζόν που πέρασε ο Ντάλα είχε συνολικά 7 γκολ και 8 ασίστ ως δανεικός στην πορτογαλική ομάδα (Ρίο Αβέ) και δεσμεύεται ως το 2022 με τη ομάδα της Λισαβόνας όπου ανήκει.

«Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει δυο παίκτες της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα», γράφει στον τίτλο του το δημοσίευμα της O΄Jogo και προσθέτει: «Εκτός από τον Φρανσίσκο Ζεράλδες μπορεί να πάει δανεικός στην ΑΕΚ και ο Ζέλσον Ντάλα. Ο Ντάλα δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τη Σπόρτινγκ, ο Καρντόσο συνεργάστηκε στενά με τους δυο παίκτες στη Ρίο Άβε και ζήτησε να αποκτηθούν σε αυτή την ελληνική περιπέτεια που ξεκίνησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X