«Πολύ καλή επιλογή για την ΑΕΚ ο Παουλίνιο, είναι επιθετικός και δυναμικός ποδοσφαιριστής»

Πάει για Παουλίνιο η ΑΕΚ για δεξί μπακ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παουλίνιο, ο προπονητής της Τσάβες, Ζοσέ Μότα.

Ο 28χρονος μπακ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθηνα και σήμερα αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο στην Ένωση.

Ο κόουτς της Τσάβες μίλησε στην Livesport και εκθείασε  τα προσόντα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, επισημαίνοντας  ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την ομάδα. Παράλληλα, τόνισε πως πρόκειται για έναν επιθετικό και δυναμικό ποδοσφαιριστή.

«Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον Μιγκέλ Καρντόσο και την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο 55χρονος τεχνικός και συνεχίζει:

«Είναι πολύ επιθετικός και δυναμικός ποδοσφαιριστής. Ικανός να προκαλέσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα με τα ανεβάσματά του, μπορεί να είναι ένα επιπλέον επιθετικό όπλο για τον εκάστοτε προπονητή του.

Στα 27 του χρόνια έχει αποκτήσει την εμπειρία για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και έχει τα φόντα να τα καταφέρει, γιατί διαθέτει ταλέντο, δυναμισμό και φροντίζει να κάνει καλά τη δουλειά του, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Για τη σύντομη παρουσία του στη Μπράγκα, είπε:

«Η μεταγραφή του στη Μπράγκα επιβεβαίωσε ότι έκανε τα σωστά βήματα για μία πολύ αξιόλογη καριέρα. Δεν στέριωσε εκεί, όμως, γιατί όταν πήγε υπήρχαν ήδη άλλοι ποδοσφαιριστές που είχαν καθιερωθεί στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν έπαιζε όσο θα ήθελε και έψαξε να γυρίσει στην Τσάβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X