«Αυτός είναι ο Παουλίνιο -Τα χαρακτηριστικά του»

«Αυτός είναι ο Παουλίνιο -Τα χαρακτηριστικά του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορτογαλική αγορά είναι από αυτές που προτιμά η ΑΕΚ και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ έχοντας και τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της. Εναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα την αγορά και τις επιλογές που υπάρχουν εκεί. Ετσι και η ΑΕΚ κατέληξε στον Παουλίνιο για την θέση του δεξιού μπακ, με την έγκριση του νέου Πορτογάλου τεχνικού της. Η Ενωση είχε στα χέρια της 3-4 επιλογές δεξιών μπακ και μετά τις πρώτες επαφές κατέληξαν στον 28χρονο Πορτογάλο μπακ που αποχωρεί από την Τσάβες.

Το «enwsi.gr» επικοινώνησε με τον Πέδρο Κούνια, τον διευθυντή του site «Maisfutebol» για να αναλύσει τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό. Επί της ουσίας να μας δώσει την πρώτη… γεύση από τον Παουλίνιο και να (μας) τον συστήσει στο ελληνικό κοινό.

«Ξέρω πολύ καλά τον Παουλίνιο. Από την εποχή που έπαιζε στις Ακαδημίες της Πόρτο είχε ακουστεί το όνομα του. Μέχρι και τώρα που παίζει στην πρώτη κατηγορία» ξεκίνησε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος και εν συνεχεία συμπλήρωσε για τον 28χρονο μπακ σχολιάζοντας «Είναι παίκτης που παίζει πολύ με το πάθος του, είναι σκληρός. Εχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και ξέρει να την χειρίζεται. Πάντα ήταν βασικός στην Τσάβες».

«Σκληρός αμυντικά»

Αναλύοντας περισσότερο την ποδοσφαιρική εικόνα του Παουλίνιο και τα χαρακτηριστικά του ο διευθυντής του site «Maisfutebol» σχολίασε «Είναι σκληρός παίκτης αμυντικά και έχει την ενέργεια να ανεβαίνει ψηλά με μεγάλη ταχύτητα. Το κάνει πολλές φορές στο παιχνίδι. Μειονέκτημα του πάντως είναι ότι δεν έχει υψηλό επίπεδο τεχνικής».

Ο Πέδρο Κούνια πάντως έκανε και μια σύγκριση με τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος τελικά οδεύει στον ΠΑΟΚ και είχε συζητηθεί στην ΑΕΚ. Και γνωρίζοντας τον Παουλίνιο από την Τσάβες και τον Ροντρίγκο από την Αβες, δύο ομάδες που πάλεψαν πέρυσι για την παραμονή στην κατηγορία και είχαν μόλις 4 βαθμούς διαφορά, τόνισε «Ο Ροντρίγκο είναι πιο επιθετικός και τεχνίτης αμυντικός. Ο Παουλίνιο έχει άλλα χαρακτηριστικά, πιο δυνατά. Είναι διαφορετικοί παίκτες. Αλλο στυλ ο ένας, άλλο στυλ ο άλλος».

Δείτε τον Παουλίνιο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X