Σκόκο: «Εχω σκεφτεί να αποσυρθώ - Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να φύγω από τη Ρίβερ Πλέιτ»

Σκόκο: «Εχω σκεφτεί να αποσυρθώ - Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να φύγω από τη Ρίβερ Πλέιτ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αργεντίνικη εφημερίδα «Ole» μίλησε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο. Ο 34χρονος παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ αποκάλυψε πως έχει περάσει από το μυαλό του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο δήλωσε πως είναι πιστός στους «εκατομμυριούχους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκόκο:

“Είμαι 34 ετών και θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν έχω σκεφτεί την απόσυρση από την ενεργό δράση. Δεν έχει περάσει όμως από το μυαλό μου να φύγω από τη Ρίβερ. Πέρασε δύσκολες στιγμές φέτος. Το ότι έχασα τους τελικούς του Λιμπερταδόρες με πόνεσε όσο λίγα πράγματα στην καριέρα μου. Αυτό όμως με κάνει περισσότερο να θέλω να επανέλθω και να πάρω τη ρεβάνς. Να μείνω στη Ρίβερ και να πάρουμε ξανά το Κύπελλο” .

“Η διακοπή είναι πολύ καλή για εμένα. Θέλω να ξεκινήσω την προετοιμασία με τη ομάδα. Είμαι στο τελικό στάδιο και αν βρισκόμασταν σε αγωνιστική περίοδο θα έκανα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X