Θα φανεί στο χειροκρότημα!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον νέο κόουτς της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, ο δημοσιογράφος της A‘ Bola, Μιγκέλ Κορέιρα.

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡΦΜ και έσταξε μέλι για τον τεχνικό της Ένωσης, τονίζοντας πως είναι πολύ καλός και θα κάνει δουλειά στην ΑΕΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό στόχο της ομάδας, τον Φραντσίσκο Ζεράλδες, επισημαίνοντας πως είναι ένας έξυπνος παίκτης με καλά στημένα.

Για τον Ζεράλδες:

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πολύ έξυπνος στο γήπεδο. Κάνει πολύ καλές μπαλιές, χτυπάει καλά στημένα. Με τον Μιγκέλ Καρντόσο πήγε πολύ καλά στη Ρίο Άβε. Θα είναι καλή μεταγραφή αν πάει στην ΑΕΚ. Είναι παίκτης που διαβάζει καλά το παιχνίδι».

Για τον Καρντόσο:

«Ο Καρντόσο γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες στην Πορτογαλία. Μπορεί να πάρει 2-3 παίκτες στην ΑΕΚ. Είναι πολύ καλός προπονητής και θα κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ. Αυτό που ξέρω από τον Μιγκέλ είναι πως οι ομάδες του θέλει να έχει τη μπάλα, να μην αφήνει τον αντίπαλο να την έχει στην κατοχή του. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση, για να είναι οι ομάδες του έτοιμες το Σαββατοκύριακο στους αγώνες. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι πιο εύκολο για εκείνον να κάνει αυτό που θέλει»»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X