Ερχεται σήμερα στην Αθήνα και υπογράφει ο Παουλίνιο!

Ερχεται σήμερα στην Αθήνα και υπογράφει ο Παουλίνιο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση του Παουλίνιο για την θέση του δεξιού μπακ!

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον μάνατζερ του, έτσι ώστε να περάσει το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην Ενωση. Εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα, πρόθεση του παίκτη ήταν να βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, όμως κάποιες υποχρεώσεις του μάνατζερ του, δεν το κατέστησαν δυνατό.

Ο 28χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ αποτελεί επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο και τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής της Ένωσης φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με τον παίκτη, αφού τον γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στις Ακαδημίες της Πόρτο.

Ο Πορτογάλος έτσι αποχωρεί από την Τσάβες και μέτρησε συνολικά φέτος 26 συμμετοχές (1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, Πρόκειται για επιθετικό μπακ που ταιριάζει στο πλάνο του Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Ουνιάο Μαδέιρα, Μπράγκα.

Ετσι με τον Παουλίνιο η ΑΕΚ προχωρά στην 4η μεταγραφή της μετά τους Μίλος Ντέλετιτς, Γιώργο Αθανασιάδη και Ανελ Σαμπανάτζοβιτς και έτσι κλείνει το κενό μετά την αποχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X