Τεράστια νίκη των Ράπτορς στο Όκλαντ (VIDEO)

Τεράστια νίκη των Ράπτορς στο Όκλαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τορόντο Ράπτορς… άλωσαν το Σαν Φρανσίσκο και επιβλήθηκαν 123-109 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στον τρίτο τελικό του ΝΒΑ, παίρνοντας έτσι, το προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Οι πρωταθλητές βέβαια είχαν να αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα απουσιών, καθώς εκτός του Κέβιν Ντουράντ, στο Game 3 της σειράς απουσίασε κι ο Κλέι Τόμπσον, καθώς επίσης ο Κέβον Λούνεϊ.

Κάπως έτσι ο Στεφ Κάρι έμεινε να παλεύει σχεδόν μόνος του, έκανε προσωπικό ρεκόρ καριέρας σε τελικούς με 47 πόντους (8 ρ., 7 ασ., 2 κλ.), αλλά οι Ράπτορς είχαν την απάντηση σε κάθε μεγάλο σουτ του ηγέτη των Ουόριορς. Ο… ένας εξάλλου, σπάνια κέρδισε τους πολλούς και οι Καναδοί εκτός από τον συνήθη ύποπτο Καουάι Λέοναρντ που μέτρησε 30 πόντους (7 ρ., 6 ασ.), είχαν τον Λόουρι με 23 π., τους Γκριν, Σιάκαμ (9 ρ., 6 ασ.) να πετυχαίνουν από 18 π. και τον Γκασόλ που συμπλήρωσε τη βασική πεντάδα να σταματάει στους 17 π. (7 ρ.).

Οι Ουόριορς δέχτηκαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους σε τελικούς από το Game 7 του 2016, όταν οι Καβαλίερς “άλωσαν” το Όκλαντ και κατέκτησαν τον τίτλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X