Πάει για Παουλίνιο η ΑΕΚ για δεξί μπακ!

Πάει για Παουλίνιο η ΑΕΚ για δεξί μπακ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Παουλίνιο εξετάζει για τη θέση του δεξιού μπακ η ΑΕΚ!

Πρόκειται για τον 28χρονο ακραίο αμυντικό της Τσάβες, ο οποίος αποτελεί προΐόν των ακαδημιών της Πόρτο. Ο Πορτογάλος μέτρησε τη φετινή σεζόν 26 συμμετοχές (1 ασίστ) στο πρωτάθλημα της χώρας του, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Ουνιάο Μαδέιρα, Μπράγκα.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Τσάβες, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και βρίσκεται από την αρχή στη λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος, προκειμένου να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση, αφού η οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν στην άκρη άλλες περιπτώσεις, στοχεύοντας ξεκάθαρα στον 28χρονο.

Ο Παουλίνιο όπως και όλα τα μπακ που κοιτάζει και κοίταξε η ΑΕΚ είναι επιθετικά μπακ που ταιριάζουν στο πλάνο του 47χρονου τεχνικού. Παίκτες που πρέπει να έχουν συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Η Ενωση κοίταξε και άλλους παίκτες και τώρα βρίσκεται στο… κατόπι του Παουλίνιο που μπορεί να αποδεσμευτεί με ειδικό όρο από την Τσάβες.

Ο Καρντόσο τον είχε εξ’ αρχής υπόψιν του μαζί με ακόμη 3-4 ακραίους αμυντικούς και τώρα φαίνεται ότι είναι ο παίκτης που είναι πιο κοντά στην Ενωση για να αποκτηθεί, αφού αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πορτογάλου κόουτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X