Σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, χάνοντας με… κάτω τα χέρια από τον Προμηθέα Πατρών στο Game 4 των ημιτελικών της Basket League.
Ο Λούκα Μπάνκι ήταν φανερά απογοητευμένος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με του Πατρινούς, με τον Ιταλό κόουτς να στέκεται κυρίως στην τρίτη περίοδο του ματς, τονίζοντας πως έλειψε από τους «κιτρινόμαυρους» ο κυνισμός και η σοβαρότητα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι να περιορίσουμε την επιθυμία τους για ισοφάριση και υποφέραμε από την επιθετικότητα τους και δεν αντιτάξουμε την άμυνα μας.
Με τέτοια ποσοστά στα σουτ δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε ούτε τα ριμπάουντ και όταν μαζέψαμε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο μας έλειψε και πάλι ο κυνισμός και η σοβαρότητα.
Πρέπει να συγχαρούμε τον Προμηθέα θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη ισορροπία αλλά θα πρέπει να έχουμε την ευθύνη των επιλογών μας».
«Τρίζει» η καρέκλα του Αντσελότι μετά τον διασυρμό από την Μπαρτσελόνα
Ζόζεφιν: Τραγουδάει το «Υπάρχω» – Δείτε το VIDEO
Σημαιοφορίδης: «Δεν υπήρχε περίπτωση απαλλαγής του Λουτσέσκου»
Καζναφέρης: «Δεν μπορεί να παλεύει μόνος του ο Λουτσέσκου – Όταν σε βρίζουν 2-3 τρελαίνεσαι»
ΤΩΡΑ LIVE η εκπομπή «AEK Q&A» με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου! – Στείλτε τις ερωτήσεις σας! (VIDEO)