Γκίκας: «Κακή παρένθεση το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αρχίζει και κουράζεται»

Γκίκας: «Κακή παρένθεση το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αρχίζει και κουράζεται»
Photo Credits: INTIME

Ικανοποιημένος με την αντίδραση του Προμηθέα και τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει το πλεονέκτημα στο πέμπτο ματς της σειράς, καθώς οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι είναι καταπονημένοι.

Ο Νίκος Γκίκας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως:

«Το θέλαμε πάρα πολύ και είπαμε μαζί με όλα τα παιδιά στον Προμηθέα ότι η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ότι ήταν μια πάρα πολύ κακή παρένθεση, δεν μας έπρεπε σαν ομάδα να δείξουμε μια τέτοια εικόνα στο σημείο που έχουμε φτάσει. Ολοι μας στον Προμηθέα θέλουμε το κάτι παραπάνω και νομίζω πως σήμερα το δείξαμε με την ενέργεια που είχαμε. Καταφέραμε να περιορίσουμε την ΑΕΚ και τις επιλογές της, μπροστά βρήκαμε λύσεις και κερδίσαμε σχετικά εύκολα.

Hταν momentum και όλα τα παιδιά έδειξαν αυταπάρνηση, όπως δείχνουν όλοι σε αυτή την ομάδα. Παίξαμε άμυνα και φτάσαμε τη διαφορά στους 16 πόντους». 

Για το ματς της Παρασκευής που θα κρίνει και την ομάδα που θα πάει στους τελικούς:

«Παρασκευή ή Σάββατο παίζουμε; Το αλλάξανε; Νόμιζα ότι παίζαμε Σάββατο. Εντάξει τι να κάνουμε. Κι εμείς και η ΑΕΚ πρέπει να βάλουμε ενέργεια, δεν γίνεται να παίξεις σε αυτό το ματς χωρίς ενέργεια. Νομίζω ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα, είμαστε πιο πολλοί, έτσι το βλέπω εγώ. Η ΑΕΚ έχει παιδιά που έχουν καταπονηθεί πολύ και αυτό φαίνεται σε αυτά τα ματς, είναι κάποιοι βασικοί παίκτες που βλέπουμε ότι αρχίζουν να κουράζονται. Εμεις θα τα δώσουμε όλα, σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί στην έδρα της, αλλά εμείς το θέλουμε πολύ και πάμε να τα δώσουμε όλα».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X