Αμετανόητος ο χαμένος Αρης, συνεχίζει να προκαλεί! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από τη συνέντευξη Τύπου του Βασιλόπουλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμετανόητος δείχνει ο Αρης Βασιλόπουλος, που συνεχίζει να προκαλεί λίγα μόλις 24ωρα μετά την ήττα του από τον Γιάννη Βούρο! Ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπορεί με τίποτα να… χωνέψει την καθαρή προτίμηση των δημοτών στο πρόσωπο του 63χρονου πολιτικού-ηθοποιού και διασύρεται μόνος του σε κάθε ευκαιρία.

Σήμερα, ο Βούρος σε συνέντευξή του τόνισε πως το brand name της Νέας Φιλαδέλφειας θα χτιστεί στην «Αγιά Σοφιά», αλλά και ότι το άλσος πρέπει να γίνει ο κήπος του γηπέδου της ΑΕΚ. Κάτι που από ότι φαίνεται δεν… άρεσε στον πρώην δήμαρχο, που έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook την παραπάνω κίνηση.

Ο Βασιλόπουλος έγραψε συγκεκριμένα: «Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τα σχέδια της δημοτικής αρχής Βούρου αποκαλύπτονται και δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν».

Δείτε την ανάρτησή του:

Είναι φανερό πως πονάει τον Αρη η εκλογή Βούρου και η απήχηση που έχει στον κόσμο ο επικεφαλής του «Πολιτών Πολιτεία» και έτσι κάνει τα… πάντα για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Το θέμα είναι ότι ξεφτιλίζεται μόνος του με αυτά που γράφει… Η ουσία είναι όμως ότι η Νέα Φιλαδέλφεια άλλαξε σελίδα. Με την ψήφο των κατοίκων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X