Πιθανός ο αποκλεισμός του Νεϊμάρ από την αποστολή της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα

Νεϊμάρ: «Η πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας μου - Δύσκολο να βρω τη θέληση να παίξω ξανά ποδόσφαιρο»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βραζιλία «σελεσάο» συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κόπα Αμέρικα, που θα αρχίσει στις 14 Ιουνίου, ωστόσο το θέμα του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν απασχολεί όλους.

Ο Νεϊμάρ απάντησε μέσω Instagram στις καταγγελίες μιας γυναίκας από το Σάο Πάουλο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ποδοσφαιριστής έδωσε, μάλιστα, στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε.

«Εάν ο Νεϊμάρ παίξει, η Βραζιλία δύσκολα θα φθάσει στον τίτλο. Ξέρω πώς λειτουργεί ο Τύπος. Υπάρχουν πράγματα που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

Ένας φίλος μου από το Ρίο ντε Τζανέιρο μου είπε ότι υπάρχει ένα βίντεο και θα κυκλοφορήσει. Δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κάτω από το συναισθηματικό αυτό πλαίσιο. Εάν δεν παίξει, όλοι θα είναι κερδισμένοι. Πιστεύω ότι και ο ίδιος θα ζητήσει να μην παίξει» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Φρανσίσκο Νοβελέτο, που ανοίγει θέμα αποχώρησης του Νεϊμάρ από την εθνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X