Σάκοτα στο enwsi.gr: «Έχουμε συνηθίσει να μας αμφισβητούν, εμείς τους δείχνουμε ότι έχουν άδικο»

Σάκοτα στο enwsi.gr: «Έχουμε συνηθίσει να μας αμφισβητούν, εμείς τους δείχνουμε ότι έχουν άδικο»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος δείχνει τον δρόμο στους συμπαίκτες του και καταλαβαίνει πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία της ΑΕΚ, για μία συμμετοχή στους μεγάλους τελικούς της Betshop Basket League, μετά από 14 χρόνια και τη σεζόν 2004-05.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας», που είχε 11 πόντους (4/4β., 2/5δ., 1/3τρ.), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην τελευταία νίκη των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στους Πατρινούς, με 88-60 στο ΟΑΚΑ πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Μετά το τέλος του ματς ο έμπειρος φόργουορντ, μίλησε στo enwsi.gr, εκεί όπου αρχικά έκανε ένα σχόλιο για το ματς της Δευτέρας: «Παίξαμε ακριβώς αυτό που θέλαμε. Διορθώσαμε κάποια λάθη που είχαμε δει στο βίντεο και είπαμε στην προπόνηση. Δείξαμε ενέργεια, γυρίσαμε την μπάλα και κάναμε το 2-1. Τώρα ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ πιο δύσκολο ματς», ενώ όσον αφορά στο «κλειδί» της νίκης, απάντησε λακωνικά: «Σίγουρα, η ενέργεια που πήραμε από την άμυνα».

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ, υπογράμμισε επίσης, ότι η… αμφισβήτηση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα, είναι κάτι το οποίο έχουν συνηθίσει. οι αθλητές της «Ένωσης», προσθέτοντας ότι αυτοί είναι πάντα έτοιμοι στο γήπεδο, για να δείξουν σε όλους τους αμφισβητίες, ότι έχουν άδικο: «Αυτό το έχουμε συνηθίσει. Όπως έχω πει χίλιες φορές, οι προσδοκίες σε αυτή την μεγάλη ομάδα που είναι η ΑΕΚ, είναι πάντα τεράστιες και καλώς γίνεται αυτό.

Όλοι εμείς που είμαστε εδώ, θέλουμε να κερδίζουμε. Όλοι έχουμε όρεξη, άλλες φορές βγαίνει και κάποιες άλλες όχι. Αμφισβήτηση πάντα υπάρχει, αλλά εμείς είμαστε εδώ, για να δείχνουμε ότι έχουν άδικο αυτοί που μας αμφισβητούν. Δηλαδή να κάνουμε το καλύτερο και να προσπαθούμε να το δείξουμε μέσα στο παρκέ».

Τέλος, ο Ντούσαν Σάκοτα, στάθηκε στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, στο «Δημήτρης Τόφαλος» (21:00-ΕΡΤ Sports), εκεί όπου η ΑΕΚ μετρά δύο σερί ήττες στη φετινή σεζόν: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, δυνατή, με πολλούς παίκτες και γεμάτη. Είναι μία ομάδα που ετοιμάζεται να παίξει στο Eurocup του χρόνου. Μία ομάδα που έπαιζε δύο φορές την εβδομάδα φέτος, μαζί με το Basketball Champions League και τα πήγε πολύ καλά. Μιλάμε για μία πολύ δυνατή έδρα.

Δεν τα καταφέραμε δύο φορές εκεί, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Είναι ένα καινούργιο ματς, που ξεκινάει από… 0-0 και πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα)».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X