Τσέκαρε τον Τόνι Σούνιτς η ΑΕΚ

Τσέκαρε τον Τόνι Σούνιτς η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο… ψάχνεται για την απόκτηση ενός δυνατού κεντρικού αμυντικού που θα στελεχώσει τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα. Ο νέος κόουτς της «Ένωσης» έκοψε την περίπτωση του Χολμέν, ενώ δε φαίνεται πως έχει στα πλάνα του τον Ούρος Τσόσιτς.

Σύμφωνα με το Sdna.gr, όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έστρεψαν το ενδιαφέρον τους προς την Ντιναμό Μόσχας και τον Σεμπαστιάν Χολμέν, τσέκαραν και τον συμπαίκτη του Σουηδού, τον Τόνι Σούνιτς.

Το συμβόλαιο του 30χρονου στόπερ με τους Ρώσους λήγει, ωστόσο από τις επαφές που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι»  με τον εκπρόσωπό του, Όλεγκ Μαβρένκοβ, διαπίστωσαν πως το κόστος της μεταγραφής δεν ήταν μικρό, με αποτέλεσμα να… φρενάρει η υπόθεση.

Ο Σούνιτς έχει περάσει από  Κορτράικ, Ζιρίνσκι Μόσταρ, Κούμπαν Κράσνονταρ, Στουτγάρδη, Παλέρμο, Ντιναμό Μόσχας, είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και θέτει ως προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του στην Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X