Χαμός έξω από τα γραφεία της εταιρίας του Μαρινάκη- Ξύλο με... άρωμα ξεκαθάρισμα οπαδικών λογαριασμών

Χαμός έξω από τα γραφεία της εταιρίας του Μαρινάκη- Ξύλο με... άρωμα ξεκαθάρισμα οπαδικών λογαριασμών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο πολύ σοβαρά περιστατικά ξυλοδαρμών στον Πειραιά με διαφορά μερικών ωρών έχουν κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές που διακρίνουν οπαδική χροιά πίσω από αυτές τις δύο επιθέσεις.

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com “Το μεσημέρι της Τρίτης περίπου 15 άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και φέρονται να ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρισκόταν έξω από το Λιμεναρχείο Πειραιά και ο οποίος σώθηκε από την παρέμβαση αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι κυριολεκτικά τον φυγάδευσαν από το μαινόμενο πλήθος.

Μερικές ώρες αργότερα μία δεύτερη επίθεση, αλλά πολύ πιο σοβαρή. Περίπου 12 άτομα βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρίας Capital συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη και ξυλοκόπησαν τρεις άνδρες, οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του κτιρίου”.

Οι αρχές βλέπουν διασύνδεση των δύο περιστατικών και θεωρούν ότι υπάρχει οπαδική χροιά πίσω από αυτές τις δύο επιθέσεις, με τους δράστες πάντως να παραμένουν ασύλληπτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X