Ελέγχει τα πάντα ο Καρντόσο- Τέσσερα φιλικά στην Πολωνία για την ΑΕΚ!

Οι πρώτες...πόζες του Καρντόσο στα κιτρινόμαυρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από τις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται σε ένα γνώριμο μέρος γι’ αυτήν, στο Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιήσει για ακόμα μια χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο γυμναστής του Μιγκέλ Καρντόσο, Αντόνιο Καλάντο, συναντήθηκε με τον μεταφραστή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Πάνο Αναστόπουλο στην Πολωνία εχθές το βράδυ και σήμερα θα μεταβούν στο Κιέλτσε, ώστε να επιθεωρήσουν τα πάντα σχετικά με το προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, εδώ και μερικές ημέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο Καρντόσο θέλει η Ένωση να δώσει και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις, προκειμένου να «τσεκάρει» τόσο το υπάρχον υλικό, όσο και την πρόοδο που θα δείξουν οι παίκτες του στις τακτικές που θέλει να αφομοιώσουν ενόψει της νέας χρονιάς.

Ως εκ τούτου, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να δώσουν τέσσερα φιλικά στις δύο εβδομάδες επί πολωνικού εδάφους, με τα ονόματα των αντιπάλων τους να γίνονται γνωστά το επόμενο διάστημα.

Εν συνεχεία, αναμένεται ακόμα ένα δυνατό φιλικό στην Αθήνα για την ΑΕΚ, ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα στις 8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Europa League.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X