Το μεγάλο "στοίχημα" του Δημητρούλια με την ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Δημητρούλια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ήταν ένας από τους κορυφαίους αθλητές στην Ελλάδα και μετά το τέλος της καριέρας του αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έδειξε πως μπορεί να υπηρετήσει το αγαπημένο του άθλημα εξίσου καλά και από το νέο του ρόλο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Διομήδη Άργους του οποίου και φόρεσε την φανέλα σαν παίκτης το 2003. Οδήγησε τον Διομήδη στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού Κυπέλλου ελληνικής ομάδας. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα το 2012 και 2014 και μάλιστα κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα ενδιαφέρον ακόμα στοιχείο είναι πως και τα έξι χρόνια που κάθισε στον πάγκο του Διομήδη αλλά και φέτος στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του είχε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να λένε για τον επαγγελματισμό του αλλά και το πάθος με το οποίο αντιμετωπίζει το χάντμπολ. Αφιερώνεται αποκλειστικά σε αυτό που κάνει.  Ζει και αναπνέει για το χάντμπολ. Τακτική, Ανάλυση Αγώνων, Scouting, Προπόνηση, Video. Αυτή είναι κυρίως η καθημερινότητα του. Μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχτηκε σημαντικά στο κομμάτι της προπονητικής και κατάφερε να βάλει το όνομα του ανάμεσα στους κορυφαίους στην Ελλάδα.  Του αρέσει να δουλεύει με νέους αθλητές, επενδύει στα νέα ταλέντα, τα εξελίσσει και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και στην ΑΕΚ. Το 2017 δέχτηκε την μεγάλη πρόκληση να αναλάβει την Kaerjeng, ομάδα της Α’ κατηγορίας στο Λουξεμβούργο. Έγινε ο πρώτος έλληνας προπονητής ο οποίος ανέλαβε ανδρική ομάδα στο εξωτερικό. Επέστρεψε πέρυσι από το Λουξεμβούργο και φέτος οδήγησε την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πλέον σαν προπονητής της ΑΕΚ έχει μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ αλλά και να οδηγήσει την ομάδα σε μια αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X